Reviews

 

Als coach gaat Mieke met jou mee op reis, een reis op jouw levenspad en naar jezelf. Dat klinkt zwaar, maar met Mieke aan jouw zijde is het dat niet. Mieke neemt heel open en tegelijkertijd professioneel haar eigen rugzak gevuld met kennis, ervaring en instrumenten mee. Ze neemt je bij de hand, doorziet wat je nodig hebt en houd je liefdevol confronterend een spiegel voor. Stap voor stap, maar toch doelgericht en schijnbaar moeiteloos, reikt ze met warme nieuwsgierigheid en respect op verschillende manieren puzzelstukjes aan waarmee je inzicht krijgt in je eigen patronen. Samen maak je zo de weg vrij om meer in balans te komen en te groeien als mens en als professional. Dankbaar kijk ik hierop terug en ik kan het iedereen aanraden om met Mieke ‘op reis’ te gaan.

-Vivian-

Manager zorg


Gisteren de eendaagse training 'Grip op weerstand' gevolgd samen met collega's uit verschillende zorgorganisaties. Mieke Camps weet op inspirerende en doortastende wijze inzicht te geven in wat weerstand is, hoe deze ontstaat en welke rol vooral jij zelf speelt in actuele weerstandsvraagstukken waar je tegen aanloopt. Via veelal interactieve opdrachten, maar ook door het begrip 'weerstand' in een theoretisch kader te plaatsen, krijg je goed inzicht in je eigen patronen, gaat naar dieperliggende lagen in jezelf. Je leert met jezelf in verbinding te komen en hoe je van daaruit op authentieke wijze veranderingen kunt leiden en medewerkers in beweging kunt laten komen. Vanuit vertrouwen en rust en met regie.

Ervaar jij als zorgprofessional of als leider in de zorg weerstand, dan kan ik je deze training van harte aanbevelen.

-Suze-

Projectleider zorg


De warme en rustige persoonlijkheid van Mieke Camps stelt je als coachee direct op je gemak waardoor je gemakkelijk je vertrouwen geeft. Maar vergis je niet. Onder die uitnodigende rust zit een messcherp observatievermogen die dwars door je buitenste defensie heenprikt. Doordat Mieke dicht bij zichzelf blijft is ze in staat vanuit haar eigen gevoel de vinger bij jou op de zere plek te leggen. Ben je daar voorbij dan werkt de coaching van Mieke veranderend en helend.
Als coach en begeleider wil ik Mieke dan ook van harte aanbevelen.

- Arjan -

Manager


Mieke is een zeer gedreven persoon die goed kijkt naar anderen en doorziet wat anderen beweegt en ondersteunt door hier woorden aan te geven. Ik heb de training Persoonlijk Leiderschap mogen volgen, wat een zeer bijzondere training was die je leert goed naar jezelf te kijken en in verbinding te staan met de ander. Mieke kan dit proces zeer goed begeleiden met meerdere diepgaande tools die zij ter beschikking heeft. Daarnaast is zij ook gewoon een bijzonder prettig mens in de omgang en werkt zelf met veel gevoel en zachtheid waardoor je jezelf ook sneller open kunt stellen. Niets is gek bij haar en ik kan haar dan ook zeker aanbevelen. 

- Manon -

Zorgprofessional


Mieke heeft mij in een hele korte tijd op de goede weg geholpen. Ze is doortastend, zonder echt te pushen. Maar juist met haar zachtheid is zij heel doeltreffend! Ze wist mij te raken in mijn kern en mij echt te (door)zien. Dit was tot op heden iets wat niet heel veel mensen voor elkaar kregen bij mij. Mieke is een lieve, warme, slimme en oprechte vrouw. Ik zou haar ook zeker aanraden!

-Sanne-

Teamleider


Mieke Camps is een zeer bekwame maar bovenal betrokken vrouw. Ze toont lef in het begeleiden van mensen en groepen, maar blijft dichtbij zichzelf én daardoor bij de ander, wat een sfeer van vertrouwen schept. Haar eerlijke en oprechte manier van begeleiden, kan - naast haar nieuwsgierige ondertoon - net dat beetje extra bieden wat begeleiding van Mieke tot “een cadeau aan jezelf” maakt. Een aanrader!

- Anne Mieke -

Huisarts en praktijkeigenaar


Mieke heeft een hele fijne, doeltreffende manier van coachen. Ze komt gauw tot de kern, waarbij ze liefdevol confronterend is.
Hierdoor helpt ze je om persoonlijk te groeien en je verder te ontwikkelen, zodat er meer balans ontstaat.

- Pascale -

HR adviseur


Ik ken Mieke van onze gezamenlijke opleiding bij Phoenix. Ik heb haar heel wat mooie ontroerende begeleidingen zien doen. Begeleidingen waarin de vragenstellers centraal worden gezet en Mieke haar eigen klankkast gebruikt om boven te brengen wat er geleerd mag worden. Mieke heeft een hele mooie, natuurlijke manier van begeleiden en zal met haar directe manier van werken je de kans geven om dat te doen wat nodig is. Ook ik heb daarvan mogen profiteren….

- Henke -

Begeleider van veranderingen


“Mieke heb ik leren kennen als een betrokken, warme en doortastende coach, die al bij onze eerste ontmoeting mijn vertrouwen wist te winnen. Ze weet snel tot de kern te komen en stelt rake vragen die mij nieuwe inzichten gegeven hebben en geholpen hebben weer in beweging te komen. Mieke is heel opmerkzaam, en gaat in op wat er zich in het moment aandient. Dit alles op een steunende en begripvolle manier.”

- Dorien -

Coördinator


"Ik heb een hele fijne coaching bij Mieke gehad. Mieke heeft veel kennis en houdt een mooie spiegel voor. We zijn op punten gekomen waar ik zelf nog niet eerder bij stil had gestaan. Mieke denkt mee en is bereid om samen met je in het diepe te duiken."

- Lynn -

Teamleider